Державний професійно-технічний навчальний заклад «Полтавське вище професійне училище імені А.О. Чепіги»

Вшосте кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ організувала Полтавський кулінарний конкурс «Творчі, вмілі, завзяті», який відбувся 15 травня 2024 р.
Три команди молодих і перспективних кулінарів зустрілися в дружньому поєдинку. У творчому змаганні з приготування страв української кухні брали участь команди ДПТНЗ «Полтавське ВПУ ім. А. О. Чепіги», Полтавського університету економіки і торгівлі, Полтавського фахового кооперативного коледжу. Звичні і зрозумілі українські страви були інтерпретовані в сучасні завдяки оригінальному поєднанню продуктів і смаків а також креативній подачі. Команда учасників нашого училища в складі: Кулаківського Владислава (група ХТ-9), Перетятько Ольги (група ХТ-9), Фалько Анни (група 112) гідно представила заклад та виборола друге місце. Цей успіх став можливим за підтримки директора училища Валентини Корочанської. ЇЇ непохитна віра в успіх колективу учасників, злагодженість в роботі наставників дали свої результати.
У підготовці команди брали участь професіонали своєї справи: методист Галина Фіщук, старший майстер Наталія Красноход, майстри виробничого навчання Оксана Нескоромна та Людмила Спорник.
Свій успіх учасники конкурсу присвячують воїнам, які боронять нашу свободу та українському народу!