Державний професійно-технічний навчальний заклад «Полтавське вище професійне училище імені А.О. Чепіги»

Відбулося підведення підсумків та оголошення переможців  V щорічного Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт національного проекту «Безпечна країна».

Запис онлайн-трансляції заходу можна переглянути на YouTube-каналі «Безпечна країна» за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=cEeKO8oP9pU&t=23s.

Організатори конкурсу – Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП», Міністерство освіти та науки України, Моторне (транспортне) страхове бюро України.

 Члени журі – представники Комітету Верховної ради з питань транспорту та інфраструктури, Міністерства культури та інформполітики України, Міністерства  інфраструктури, патрульної та ювенальної поліції, Нацради з питань радіо та телебачення,  Донецького державного університету внутрішніх справ України, ТОВ «Єврокар».

 Цього року із більш як тисячі робіт, що надійшли на конкурс, до фіналу вийшла 31 призова робота. Це фото та відео, що посіли І, ІІ, ІІІ місця, роботи, що отримали найбільшу кількість голосів під час онлайн-голосування, а також роботи, що отримали додаткові спецпризи.  

Від нашого закладу на конкурс було надано декілька робіт: 

відеоробота «Разом ми сила! Долучаємось до перемоги!» у номінації «Моя безпечна країна: майбутнє» (автори Голобородько Елізебет (гр.216), Ніконенко Станіслав (гр.313), керівники роботи І.Рябцева-Зозуля, В.Гришин, Н.Квартник);

дві відеороботи «Бар’єру не бути» у номінації «Безбар’єрне освітнє середовище» (автор Гнатенко Денис (гр. 112), керівник К.Єльцова). 

СПЕЦПРИЗ отримала фоторобота у номінації «Молодь за безпеку дорожнього руху» під назвою «Модно і безпечно» (автор Марина Лях, учениця групи 316,  керівники роботи К. Колінько і Д. Колінько );

Всі учасники та їх керівники отримають сертифікати.

Вітаємо призерку та її керівників із заслуженою перемогою, бажаємо наснаги на шляху до нових здобутків.