Державний професійно-технічний навчальний заклад «Полтавське вище професійне училище імені А.О. Чепіги»

Із 21 по 25 листопада 2022 року у ДПТНЗ «Полтавське вище професійне училище ім.А.О.Чепіги» був проведений предметний тиждень з Англійської мови, який включав у себе ряд заходів:

۞ Тиждень англійської мови розпочався з оформлення виставки стіннівок під назвою “ Window in Europe ” серед учнів перших курсів. Учні активно брали участь у підготовці до виставки і підготували дуже яскраві та інформаційні газети.

۞ 21.11.2022 Позаурочний захід All about British life and culture 111 група.

Даний захід проводився викладачем Вакуленко Н.В. для розвитку лінгвістичного кругозору здобувачів освіти, розвивав творчі здібності, навички читання, говоріння, аудіювання, виховував інтерес до вивчення культур інших народів, спонукати до удосконалення англійської мови, сприяти мотивації до вивчення іноземної мови та англійської культури.

۞ 22.11.22р. – викладач Гонтарюк Н.О. Група 112

Урок – гра: «We love English».

Головною метою проведення такого заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, зокрема декламування віршів, уривків тексту іноземною мовою, розширити лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. 

۞ Вівторок 22-го листопада був особливим для учнів 214 групи, так як викладач Яна Вітек провела урок-дослідження «Смачні» ідіоми в англійській мові. Метою цього дослідження було визначення способів перекладу англійських ідіом у переносному значенні українською мовою.

۞23 листопада у рамках тижня іноземної мови викладач Яна Вітек з групою 216 за професією «Кухар, майстер ресторанного обслуговування» взяли участь у пізнавальній «хвилинці» «Histoty of Mcdonald’s” . Здобувачі освіти поринули у віртуальний світ, переглянувши цікавий відеоролик «Що ми знаємо про всесвітню мережу McDonald’s».

۞ 23.11.22 – Літературна вітальня «Світ Шекспіра» 212 група

Даний захід мав на меті в цікавій формі познайомити здобувачів освіти з англійською культурою, котра є надзвичайно цікавою і самобутньою Позакласний захід з англійської мови, проведений викладачем англійської мови Вакуленко Н.В. для здобувачів освіти 212 групи – Літературна вітальня «Світ Шекспіра» (Shakespeare’s World)

۞24.11.22 р. – викладач Гонтарюк Н.О. Група ХТ8

Перегляд відео «Стандарти харчування в Європі»

З метою підвищення мотивації до навчання здобувачів освіти та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови, у кабінеті демонструвалися відеофільми різної складності, після перегляду учні виконували різнорівневі завдання на платформах “Jamboard” та “Quizizz”. 

۞ 25.11 Позаурочний захід «Квест з англійської мов»

Виховний захід проводився під керівництвом викладача Вакуленко Н.В. для здобувачів освіти 212. Ігрова форма створювала позитивне ставлення здобувачів освіти до вивчення іноземниї мови, створює ситуації успіху.

Учні були активними учасниками всіх запланованих заходів, старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань. Але як і в кожному конкурсі були переможці і переможені. Святкова атмосфера в групах сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів.

Дякуємо учням груп за активну участь у проведенні тижня!