Державний професійно-технічний навчальний заклад «Полтавське вище професійне училище імені А.О. Чепіги»

На виконання наказу Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Полтавській області “Про організацію вивчення стану викладання предметів у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Полтавської області” викладач-методист Світлана Вітковська провела відкритий урок з української мови.

На уроці, який проводився в режимі онлайн із використанням платформи Google Meet, були присутні Ірина Долина, директорка НМЦ ПТО у Полтавській області, Лідія Левада, методистка НМЦ ПТО у Полтавській області та Світлана Копелець, заступниця директора з навчальної роботи ДПТНЗ “Полтавське вище професійне училище імені А.О. Чепіги”.

Урок, проведений Світланою Вітковською,  був продуманий і структурований, включав використання регіонального компоненту та зв’язок з професією. Викладачка вміло поєднала методичні прийоми традиційної педагогіки та інноваційних методів навчання. Стиль спілкування на уроці був організований в системах “учитель-учень” та “учень-учень”. 

Під час уроку реалізовувався компетентнісний підхід. Увага учнів була сконцентрована на засвоєнні нового навчального матеріалу.

Безцінним скарбом для нас є мова. 

Вона формує націю, громадянську свідомість та об’єднує серця.