Державний професійно-технічний навчальний заклад «Полтавське вище професійне училище імені А.О. Чепіги»

14 листопада

ü проведена виставка кращих проєктних робіт з біології і екології (викладач Васелевська В.В.)

Захід характеризується багатоаспектністю, дозволяє здобувачам освіти спілкуватися з широким колом естетичних явищ, стає джерелом різноманітних  вражень від щирого і захоплюючого спілкування з творчими і цікавими людьми, з одногрупниками.

15    листопада

ü Тематична виставка «Курінню – ні!». Захід проведений для здобувачів освіти І-го курсу викладачем Іриною Григоренко та  спрямований на популяризація здорового способу життя. У ході заходу здобувачі освіти представляли роботи про шкідливий вплив тютюнопаління, можливі наслідки вживання тютюну.

ü Проведена Інтернет – олімпіада з біології, для здобувачів освіти 1 та 2-го курсу(викладач Васелевська В.В.).

Здобувачі освіти під час проведення заходу працювали організовано, з цікавістю та інтересом виконували запропоновані завдання і вправи, панувала дружня та невимушена атмосфера.

16    листопада

ü проведено виховна година на тему: «Харчування – запорука здорового життя» для учнів 216 групи за професією «кухар, майстер ресторанного обслуговування» (викладач Васелевська В.В.).

Представники групи обговорювали інформацію про власне здоров’я, про бажання вести здоровий спосіб життя, про правильність оцінювати різні життєві ситуації, знаходити оптимальні шляхи вирішення проблем, про значення раціонального харчування в системі здорового способу життя.

17    листопада

ü проведено аукціон біологічних знань «Рослини та тварини Червоної книги України» з здобувачами освіти 312 групи (викладач Васелевська В.В.). Головною метою проведення такого аукціону було ознайомити учасників з рослинами і тваринами, які потребують охорони Червоною книгою України, розкрити зв’язок між ставленням людини  до природи і різноманітністю та кількістю тварин і рослин.

ü Інформаційна хвилинка «Цікава хімія».

Під час проведення уроків учні представили цікаву інформацію відповідно до теми, яка вивчається. Мета проведення заходу – підвищити  інтерес до вивчення певної теми. В гр.113  учні підготували інформацію про карбонові кислоти. В гр.114 під час вивчення теми «Багатоатомні спирти» учні заздалогідь підготували цікаву інформацію про гліцерин.

18               листопада

ü Огляду інформації на тему: «Хімічні цікавинки» (викладач Григоренко І.В.)

Захід проведено для здобувачів освіти навчальної групи №114. Мета – привернути увагу учнів до досягнень сучасної хімічної науки. У ході заходу представлено інформацію про важливе значення металічних елементів для організму людини. Ознайомлено учнів з лауреатами Нобелевської премії в галузі хімії.

Також протягом тижня  здобувачі освіти І – ІІІ курсів брали участь в Олімпіаді з хімії на освітньому сайті «На урок». Результати олімпіади будуть оприлюднені після 28 листопада.