Державний професійно-технічний навчальний заклад «Полтавське вище професійне училище імені А.О. Чепіги»

Сьогодні, 21 листопада, Україна відзначає День Гідності та Свободи. 

Помаранчева революція (2004) та Революція Гідності (2013) стали першими кроками українського суспільства до захисту демократичних цінностей та європейського вектору розвитку нашої держави. Вони змінили нашу свідомість, об’єднали нас та визначили подальшу долю України. Дві революції пробудили в нас, українцях, патріотизм, мужність та неймовірну любов і віру в свою Батьківщину. Ми зрозуміли, що шлях розвитку держави визначають звичайні люди, народ, який став символом незламності та нескореності.

У цей день ми вшановуємо тих, хто заплатив найвищу ціну за наше європейське майбутнє, хто там, на Майдані, на очах цивілізованого світу, у самому серці України став Героєм Небесної Сотні, хто віддав своє життя у боротьбі за свою Батьківщину. Хто ж знав тоді, що то був тільки початок, перші кроки на шляху до захисту української державності, відстоювання територіальної цілісності та волі рідної землі.

У цей особливий день щиро бажаємо миру та процвітання. Захистимо та збудуємо країну, якою будуть пишатися наші нащадки💙💛